Misioni Ynë

Të shpërblejmë markat kombëtare dhe ndërkombëtare me një shenjë të besueshme të vlerësimit të konsumatorit, për përpjekjen e tyre për të prodhuar produkte inovative të konsumit të shpejtë me dobi dhe qëllim.

Ne besojmë se inovacioni i produktit / marketingut është e vetmja strategji e suksesshme në ‘luftërat’ e çmimeve të diteve te sotme që bëjnë bujë në tregjet e shpërndarjes.