Përse POY

I BESUESHËM

30 vjet funksionim duke punuar me drejtues si P&G, Johnson & Johnson, GSK, Kimberly Clark dhe të tjerë.

BOTËROR

45 vende që funksionojnë për të njëjtin qëllim: të udhezojnë konsumatorët drejt produkteve më inovative në treg.

I PAVARUR

Sondazhi i 3,600 konsumatorëve në GCC i realizuar nga studimi global të kompanisë Nielsen për inovacionin e produktit
PËRSE POY

Shndërrimi juaj në Investim!

Shitjet befasuese rriten duke arritur deri në 135% pasi 68% e konsumatorëve janë të gatshëm të paguajnë më shumë për një produkt me Logon e Produktit të Vitit!

Testimi i hershëm i konsumatorit.

Rritja e depërtimit të tregut.

Diferencimi nga konkurrenca në nivelin e rafteve.

Qasja në një studim profesional të tregut që ofron njohuri të vlefshme mbi perceptimin e prodhimit dhe sjelljen e konsumatorit për kategori.

Qasje në marrëveshje interesante voluminoze dhe zbritje me partnerët e mediave të POY.

Përdorimi i logos së Produktit të Vitit në të gjithë materialin e marketingut dhe komunikimit për 12 muaj radhazi, një mjet jashtëzakonisht frytdhënës i marketingut!

Çfarë mendojnë konsumatorët?
A e keni parë këtë logo?
UAE
50%
KSA
57%
I besoni një produkti që ka logon e POY?
UAE
78%
KSA
73%
Ka më shumë gjasa të blini një produkt me logon e POY?
UAE
75%
KSA
71%

Bazuar në një sondazh të zhvilluar nga TNS nga një provë prej 3,600 konsumatorësh në GCC