Procesi

KUSH MUND TË MARRË PJESË?

Të gjitha produktet e konsumit: ushqimet, pajisjet shtëpiake, produktet e bukurisë, pajisjet elektronike, pajisjet e kuzhinës dhe ilaçet farmaceutike.

Produkti duhet të jetë i Ri, dhe i lançuar brenda një periudhe prej 24 muajsh.

Produkti duhet të jetë INOVATOR qoftë në dizenjo, funksion apo paketim.

4 Hapat e Përzgjedhjes
1

Aplikimi i Produktit

 

 • Regjistrimi është falas!
 • Regjistroni produktin tuaj duke plotësuar formularin e aplikimit: Kliko këtu
 • Shkarko aplikimin e përfunduar, firmos aty ku kërkohet dhe dërgo për konfirmim në adresën: registrations@poyalbania.com

2

Vlerësimi i Ekspertëve

 

 • Të gjitha produktet e paraqitura do të rishikohen nga një juri profesionistësh të industrisë dhe ekspertë të mirënjohur nga fusha të ndryshme (si marketingu, media, zyrtarë qeveritarë) për të siguruar përmbushjen e kritereve të inovacionit.
 • Këshilli i ekspertëve do të përzgjedhë produktet.
 • Pjesëmarrësve të produkteve të përzgjedhura do t’i kërkohet një tarifë e detyrueshme e studimit për të vazhduar me Hapin e 3-të: Sondazhi i Konsumatorëve.
3

Sondazhi i Konsumatorëve

 

 • Të gjitha produktet e përzgjedhura në kategoritë e tyre përkatëse do t’i paraqiten specialistit rajonal studimor të kompanisë Nielsen për të vazhduar me sondazhin që synon një juri përfaqësuese duke filluar prej 300 konsumatorësh ne Shqipëri.
 • Studimi do të vlerësojë produktet e përzgjedhura me anë të sondazhit më të madh të konsumatorit dhe do të identifikojë fituesit bazuar në treguesin e inovacionit. Tre kriteret për treguesin janë: Inovacioni, tërheqja dhe qëllimi i blerjes.
 • Fituesit dhe pjesëmarrësit e përzgjedhur do të marrin raportet e sondazhit për kategoritë e tyre përkatëse.
 • Raportet e sondazhit do të përfshijnë njohuri të vlefshme dhe të dhëna për kategorinë.
4

Shpalljet e çmimeve

 

 • Të gjitha produktet e përzgjedhura në kategoritë e tyre përkatëse do t’i paraqiten specialistit rajonal studimor të kompanisë Nielsen për të vazhduar me sondazhin që synon një juri përfaqësuese duke filluar prej 300 konsumatorësh ne Shqipëri.
 • Studimi do të vlerësojë produktet e përzgjedhura me anë të sondazhit më të madh të konsumatorit dhe do të identifikojë fituesit bazuar në treguesin e inovacionit. Tre kriteret për treguesin janë: Inovacioni, tërheqja dhe qëllimi i blerjes.
 • Fituesit dhe pjesëmarrësit e përzgjedhur do të marrin raportet e sondazhit për kategoritë e tyre përkatëse.